Kopier feilkode 0: Hva det betyr i Mac OS X

Anonim

"Operasjonen kan ikke fullføres fordi det oppstod en uventet feil (feilkode 0)."

Du vil sannsynligvis se denne feilen når du prøver å kopiere filer til en ekstern harddisk som er formatert som FAT. FAT32 er et Windows-filsystem som kan leses og skrives til av Mac OS X.

Problemet med FAT32-format er at de ikke kan inneholde filstørrelser større enn 4GB, så hvis du prøver å kopiere en fil som er større enn 4GB til en FAT32-formatert stasjon vil du umiddelbart bli presentert med meldingen 'feilkode 0'.

Den enkleste løsningen er å bruke stasjoner formatert med Mac OS Extended (Journaled) eller HFS+ filsystemer, men en Windows-PC vil ikke kunne få tilgang til noen av disse filsystemene uten ekstra programvare.

Det finnes ingen pålitelig måte å tvinge FAT32 til å akseptere filstørrelser større enn 4GB, og FAT16 er et enda eldre filsystem med verre begrensninger på 2GB filstørrelser.

Vær oppmerksom på at hvis du vil at en stasjon skal være riktig tilgjengelig for både Mac OS X og Windows, kan du formatere stasjonen som NTFS, og bruke en NTFS-montering for Mac OS X for å prøve å skrive til stasjonen, men NTFS støttes ikke offisielt av Apple, og du kan få problemer når du skriver data til målenheten.

Du er mye bedre å bruke et FAT-filsystem hvis du vil ha ekte Mac- og Windows-kompatibilitet med en stasjon, og så lenge du unngår enorme filer eller kopierer dem direkte mellom en Mac og PC – og ikke den mellomliggende diskstasjonen – du vil ikke se disse feilkode 0-meldingene i Finder når du prøver å kopiere noe.

Løste dette feilkode 0 for deg? Fant du en annen løsning? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Kopier feilkode 0: Hva det betyr i Mac OS X