2014-plasseringen for den mobile verdenskongressen i barcelona

Video: Mobile World Congress 2014 Preview 2024

Video: Mobile World Congress 2014 Preview 2024
Anonim

Jeg har gått på Mobile World Congress i Barcelona i tre år allerede, og 2014 er intet unntak. Med hvert år blir verdens største mobile messe mer og mer overfylt, ettersom mobilmarkedet ekspanderer. Og besøkende lurer alltid på hvor den neste plasseringen kommer til å være.

Første gang jeg deltok på Mobile World Congress i Barcelona, ​​ble det holdt i den vakre Fira Montjuic, med de ikoniske to enorme søylene ved inngangen. Men i år, for å ikke holde deg i spenning, kommer den til å bli holdt på Fira Gran Via-stedet, med den nøyaktige adressen som dette - Fira Gran Via, Av. Joan Carles I, 64 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Det er samme sted som i fjor, så hvis du har deltatt på Mobile World Congress i 2013, vil du helt sikkert vite hvordan du kommer dit. Her er plasseringen på kartet, bare for å være sikker på at du ikke går glipp av det.

Det som ikke er kult, er at det tilsynelatende vil være to haller i stedet for Fira Montjuïc. Her er hva MWC-representanter har sagt:

På grunn av veksten i arrangementet, bruker vi i år også to haller på Fira Montjuïc, som ligger bare to kilometer fra Fira Gran Via, i Plaça Espanya.

Vi vet ennå ikke hvilke haller disse kommer til å være, og hva som skal skje der, men det høres ut som om vi kommer til å gjøre noen alvorlige fotturer, folkens!

2014-plasseringen for den mobile verdenskongressen i barcelona