Microsoft ruller ut windows server build 16237

Innholdsfortegnelse:

Video: Install Windows Server Insider Preview Build 16237 2024

Video: Install Windows Server Insider Preview Build 16237 2024
Anonim

Microsoft slapp nylig den første Windows Insider-builden for Windows Server. Windows Server Build 16237 markerer et nytt kapittel i historien til Windows Insider-programmet.

Windows Server Build 16237

Windows Server vil nå ha hyppigere utgivelser som gir kunder som innoverer raskt en mulighet til å dra nytte av nye operativsystemfunksjoner i raskere tempo, både i applikasjoner - spesielt de som er bygd på containere og mikroservices - så vel som i det programvaredefinerte datasenteret.

Med denne utgivelsen tar selskapet også med seg Insider-programmet til Windows Server. Å få tilgang til forhåndsvisning av Windows Insider for Windows Server er litt annerledes fordi du først må registrere deg for Windows Insider for Business, og bare deretter kunne laste ned de nyeste versjonene.

Forbedring av containernettverk og tidsnøyaktighet

Når det gjelder nye funksjoner, legger Windows Server Build 16237 til forskjellige forbedringer til Windows Server. Selskapet foretok noen få forbedringer i containernettverk og noen få rettinger og forbedringer til timingens nøyaktighet. Microsoft optimaliserte også basebildet for Windows Server Core slik at brukere vil spare mer enn 20% diskplass.

Det er mange interessante forbedringer som følger med build 16237. Du kan sjekke ut den fulle changelog for å få et bedre inntrykk av bygningen.

De fleste brukere forventer ikke at Microsoft vil gi ut Windows Server Insider Preview-bygg så ofte som forhåndsvisninger for Windows 10 PC.

Microsoft ruller ut windows server build 16237