Roundup: windows 10 build 14393.103 rapporterte problemer

Innholdsfortegnelse:

Video: Уничтожение Windows 10 Technical Preview build 9879 2024

Video: Уничтожение Windows 10 Technical Preview build 9879 2024
Anonim

Microsoft ga nylig ut nybygget 14393.103 som fikser en håndfull tidligere kjente problemer og feil. Nybygget skaper imidlertid også egne problemer med mange brukere som rapporterer forskjellige problemer på Microsofts fora.

Etter å ha skannet Community-forumet og samlet de viktigste rapportene om problemer forårsaket av Windows 10 build 14393.103, har vi avrundet dem alle i denne nyttige rapporten.

Windows 10 Build 14393.103 rapporterte problemer

Som vanlig starter vi rapporten med installasjonsproblemer. Men denne gangen har vi en litt annen situasjon. Nemlig å bygge 14393.103 klarte stort sett ikke å installere for Windows 10 Mobile brukere. Vi klarte ikke å finne noen klager på at oppdateringen ikke kunne installeres på PC-er. Her er hva en bruker sa på Microsofts forum:

Dessverre har ingen fra forumene en ordentlig løsning på dette problemet. Hvis du også har problemer med å installere denne oppdateringen på Lumia-enheten din, kan du finne en løsning.

Denne bygningen skapte faktisk flere problemer for mobilbrukere generelt. Et av dem er problemet med navigasjonslinjen på Lumia 635. En bruker sa at navigasjonslinjen nå dekker mer plass enn den burde.

“Jeg oppdaterte Nokia Lumia 635 i går kveld med stor spenning når jeg visste at den nye oppdateringen ville bringe flere funksjoner inn i enheten. Etter oppdateringen, la jeg merke til at FM-radioen har forsvunnet, og skjermen eller oppløsningen virker stor eller forstørret heller, fordi navigasjonslinjen har dekket de fleste deler av skjermen.

Dette problemet er allerede erkjent av Microsoft. Selskapet nevnte at en oppdatering er på vei som adresserer den, så brukere som opplever dette problemet bør vente noen dager til Microsoft slipper en oppdatering.

Folk klaget også over forskjellige app-problemer over hele Microsoft-fora. Tilsynelatende bryter den nye oppdateringen noen få Windows 10 Mobile-apper, og dessverre er en løsning fremdeles ukjent. Her er hvilke apper som er ødelagt i Windows 10 Mobile build 14393.103:

Windows 10 Mobile's Weather-app:

kart:

Mennesker:

Groove Music:

Dessverre må vi vente på nok en oppdatering for å løse problemene med apper. Hvis du ikke orker å bruke telefonen uten noen av disse appene, er det kanskje den beste løsningen å rulle tilbake til forrige bygg.

Det handler om det for Windows 10 Mobile-problemer forårsaket av build 14393.103. La oss se hvilke problemer som påvirker PC-brukere. Det som er bra med denne builden er at den knapt forårsaket noen problemer for PC-brukere, så det er en forbedring.

En bruker rapporterte at han har et problem med lyd etter å ha installert den kumulative oppdateringen KB3176938 (build 14393.103) for Windows 10. Her er hva han sa om problemet:

Hvis du også har problemer med lyd på datamaskinen din etter å ha installert noen av disse oppdateringene, kan du sjekke artikkelen vår om lydproblemer i Windows 10, og forhåpentligvis vil det hjelpe deg.

Og til slutt sa en bruker at når han er tilkoblet med Ethernet, vises ikke tilkoblingsnavnet på oppgavelinjen:

Det er omtrent det for vår artikkel om rapporterte problemer i Windows 10 build 14393.103. Som du kan se, forårsaket denne utgivelsen mye flere problemer for Windows 10 Mobile-brukere enn for PC-brukere, noe som ikke har vært tilfelle på en stund.

I tilfelle du har kommentarer, spørsmål, eller kanskje du har støtt på et problem vi ikke oppførte her, kan du gi oss beskjed i kommentarene.

Roundup: windows 10 build 14393.103 rapporterte problemer