Windows 10 19h2 build 18362.10006 er ikke tilgjengelig for alle Windows-innsidere

Innholdsfortegnelse:

Video: Introducing the Windows 10 October 2020 Update 2024

Video: Introducing the Windows 10 October 2020 Update 2024
Anonim

I dag ga Microsoft ut en ny Windows 10 19H2 build for en undergruppe av heldige Windows-innsidere i Slow ring.

Det er egentlig ikke nytt, fordi selskapet lanserte build 18362.10005 for to dager siden, men ingen av funksjonene ble slått på.

Det er fordi Microsoft tester et nytt CFR-system (kontrollert funksjonsutrulling). På denne måten vil nye funksjoner være tilgjengelige for noen fra begynnelsen, og først senere for alle.

Hva får jeg i Windows 10 19H2 Build 18362.10006?

Her er det som er nytt i 18362.10006-bygget:

  • Windows-containere krever matchende verts- og containerversjon. Dette begrenser kunder og begrenser Windows-containere fra å støtte container-pod-scenarier med blandet versjon. Denne oppdateringen inkluderer 5 rettelser for å løse dette og la verten til å kjøre ned-nivå containere på up-level for prosess (Argon) isolasjon.
  • En løsning for å tillate OEM-er å redusere blekkforsinkelsen basert på maskinvarefunksjonene til enhetene sine i stedet for å sitte fast med latensen valgt på typisk maskinvarekonfigurasjon av OS.
  • Nøkkelrullings- eller nøkkelrotasjonsfunksjon muliggjør sikker rullering av gjenopprettingspassord på MDM-administrerte AAD-enheter på forespørsel fra innstillinger / MDM-verktøy eller hver gang gjenopprettingspassord brukes til å låse opp den BitLocker-beskyttede stasjonen. Denne funksjonen hjelper deg med å forhindre utilsiktet avdekking av passord for gjenoppretting som en del av manuell BitLocker-stasjon for å låse opp av brukere.
  • En endring for å gjøre det mulig for tredjeparts digitale assistenter å stemme aktivere over låseskjermen.

Husk at disse endringene vil være slått på bare for en undergruppe av innsidere fra Slow-ringen, ikke for alle. Så hvis du er en insider og ikke får bygget med en gang, ikke bekymre deg.

La oss se hvordan dette nye systemet vil fungere og hvordan det vil forbedre byggeleveransen.

Hvis du får de nye funksjonene, kan du dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Windows 10 19h2 build 18362.10006 er ikke tilgjengelig for alle Windows-innsidere