Windows 10 mobilinnside bygge 14322: de viktige endringene

Video: Hands On: Windows 10 Mobile Insider Preview build 14322 2024

Video: Hands On: Windows 10 Mobile Insider Preview build 14322 2024
Anonim

Windows 10 Mobile nekter å gå dinosaurenes vei etter at Microsoft ga ut et nytt bygg i form av build 14322 til den raske ringen. Denne versjonen av operativsystemet har brakt flere forbedringer, men ingen nye funksjoner.

De mest bemerkelsesverdige forbedringene er de visuelle endringene til Notifikasjoner og Handlingssenter. Fra det vi har sett, vises ikke ikonene for hver varsling i Action Center gjentatte ganger. Vi kan ikke si om dette er et godt trekk eller ikke ser, fordi vi ikke hadde noe problem med forrige oppsett og vi har ingen problemer med strømmen.

Når det gjelder de visuelle endringene i varslinger, er oppsettene mer fleksible enn før. Dette ligner oppsettet til Live Fliser. Varsler med bilder vil nå vises på en større måte. Stor forbedring, men det hadde ingen innvirkning på oss.

Cortana er en av de viktigste funksjonene i Windows 10 Mobile. Vi har brukt den til å stille påminnelser, gjøre internett-søk blant annet. Vi er glade for å finne ut at Microsoft la til to nye måter å gjøre en påminnelse om.

Ta et bilde:

Ja, det er mulig nå å ta et bilde med smarttelefonen du kan bli påminnet om. Er du for eksempel en person som bare ikke kan huske å gi barnet ditt et bad? Ikke noe problem, bare ta et bilde av barnet, send det over til Cortana og hun vil takle resten som en super barnepike.

App-påminnelser:

Din venn sendte deg en artikkel om en bjørn som drikker en øl. Denne surrealistiske, men helt legitime, stoler på oss. Imidlertid er du for opptatt til å se hva alt oppstyret handler om; Vel, bare fortell Cortana om å sette en påminnelse for deg om å lese denne artikkelen senere på dagen eller når som helst ellers.

La oss snakke litt om Continuum for mobil fordi Microsoft la til noen kule ting her.

I følge programvaregiganten via et blogginnlegg inkluderer nå telefoner støtte for de fleste USB Ethernet-adaptere. Hvis du kobler til en USB Ethernet-adapter for eksempel din Lumia 950 eller Lumia 950 XL via Microsoft Display Dock - vil du ha nettverkstilkobling gjennom en tilkoblet Ethernet-kabel."

Husk at ikke alle adaptere støttes for øyeblikket, men listen bør øke med fremtidige oppdateringer.

Windows 10 mobilinnside bygge 14322: de viktige endringene